Söndagshopping

Tog en promenad in till centrum med mamma idag för att fixa lite småsaker och köpa nyårskläder. Letade egentligen efter en nyårsklänning men då jag inte hittade någon som föll mig i smaken blev det en festlig top istället. När vi gick runt i centrum såg mamma en skobutik som vi inte hade sett tidigare så vi gick in. Det mesta var högklackade pumps, men därinne fanns även ett par ursnygga stövlar i den pefekta bruna färgen. Nedsatta från 500 till 300 och de går att använda på två olika sätt, perfekt! Det inhandlades även ett par riktigt coola, enligt min mening, svarta byxor från H&M. Bilder dyker troligtvis upp efter nyår.

image48

Armband

Jag har aldrig varit en armbandsmänniska, trots att armbanden gjorde en rejäl comeback i våras. Stora maffiga armband har aldrig  varit riktigt jag. Dock har jag två favoritarmband, väldigt enkla, som jag har använt flitigt ända sedan jag fick dem.

image47

Det översta armbandet med lila stenar, pärlor och glaspärlor kommer från snö of sweden och var en present som jag fick på min födelsedag. Ett armband som inte tar för stor uppmärksamhet men som ändå tillför en klädsel någonting. Det andra armbandet påminner lite om
Tiffanys klassiska armband. Det är egendesignat av en gammal vänninas mamma. Fick det för ungefär fyra år sedan och har använt det väl. Det är väldigt enkelt och passar till i princip vilken klädsel som helst.

Grått

Ännu en riktigt grå dag här i Stockholm. När jag vaknade imorse öste regnet ner och det gav mig ingen vidare lust att gå ut, så det blev en mysig hemmadag istället. Satt uppkrupen med massa filtar och en kopp thé och tog det lugnt. För att kompensera det gråa vädret bjuder jag på några härliga bilder från i somras. Jag älskar sommaren.

image44

image45

image46

Återblick

Usch, idag var det riktigt omysigt väder här i Stockholm. Det regnade och blåste, och jag var givetvis alldeles för tunt klädd och hade glömt paraplyet hemma. Men det hela åtgärdades med en stor latte på Espresso House, deras latte är den godaste jag har smakat. När jag sedan kom hem och satt i mitt rum och hörde regnet smattra på fönsterrutan längtade jag tillbaka så oerhört mycket till roadtripen i USA i somras. Den var underbar, en av mina bästa resor någonsin, jag fick uppleva så otroligt mycket! Har hur mycket som helst och berätta men jag bjuder på ett par bilder istället, kanske kommer de upp fler i ett inlägg senare.

Los Angeles

Huntington Beach  Walk of Fame        Hollywood         Universal studios

San Francisco

Vår skruttiga bil      Alcatraz                   Golden Gate            San Francisco

Las Vegas

Hotellet New York  Las Vegas    Hotellet Venedig

New York

Från Empire State  Jag i central Park   Frihetsgudinnan Times Square
Building                    lite lagom turistig   

Övriga Platser

San Diego    Portland                    Washington         Grands Pass             Napa, vinodling       Crater Lake

Avslutar inlägget med min favoritbild tagen från Highway 1.
image43


Mellandagsrea

I Vanliga fall hatar jag Sveriges reor. Har oftast svårt att hitta fina plagg, och kommer hem tomhämt och irriterad, om jag ens vågar mig ut. Får vanligtvis krupp av alla människor som sliter åt sig allt de kan få tag i för att sedan köpa saker de aldrig kommer använda. Men iår blev det en helomvändning, gav mig ut i stöket redan i måndags och kom hem med en del fina saker. Fynd eller inte så är jag i vilket fall nöjd.

 
Skor från "Din Sko" som jag hade spanat in redan innan rean.


Tröjor från H&M barn, killavdelningen


Och min favorit. Ärtgrön kappa från H&M.
Bilden är inte den bästa, men det får duga.

Long time, no see

Efter ett lååångt uppehåll har jag nu bestämt mig för att ja bloggandet en tredje chans. Började blogga redan för två år sedan men tog bort den bloggen och skapade sedan den här. Slutade skriva här efter endast några få inlägg, men nu är jag tillbaka. Denna blogg lär väl bli en mix av lite allt möjligt som jag intresserar mig för.