Wayfarer

Jag vet att Ray-Ban Wayfarers redan blivit överhypade, MEN, hur glad blir man inte när man får veta att ens mamma, som inte alls är någon modemänniska, har haft ett par wayfarers? Och hur besviken blir man inte sen när hon har tappat bort dem?

Nåå, besvikelsen blev inte långvarig. Igår kom pappa in på mitt rum med ett par ganska fulsnygga solbrillor, och sa "är det dom här du letat efter"? Om det var! Där kommer min pappa in med mammas gammla wayfarers, Lycka!

Det är inte den helsvarta modellen utan någon mörkblå med silverkanter eller något sånt.
Trots att de egentligen är ganska fula börjar iallafall jag tycka de är snyggare och snyggare!

waaayfararerreree

Friskis & Svettis

Var och tränade idag på Friskis och Svettis. Kände mig otroligt duktig efteråt, och visst kändes det i magen! Har terminskort där som måste användas 10 ggr minst, har använt det sex gånger hittills så jag är nöjd. Frikis ledaren ser ut som en kvinnlig verision av  Steve Urkel  men hon är duktig!

Efter middagen erbjöds jag både bulle och äppelpaj, men jag lyckades motstå frestelsen och drack endast en kopp kaffe. Snacka om självdisciplin. (Vilket jag egentligen inte har och som aldrig har har funkat, och som jag lär bryta imorrn då jag ska på bio, men still.)

Nej, nu är det dags för  The Beach med Leonardo Di Caprio.


Dagens musikvideo

Keane - Everybody's Changing 

Helt underbar låt, helt undebar video.

Say no more

Lyssna och njut!

Nya väskan

Här är då den nya väskan från myrorna.

väska 3
väska 1väska2


Myrorna

Dagen till ära hade jag studiedag, så jag och några kompisar bestämde oss för att kolla upp Myrorna efter att ha hört mycket bra om det. Vi började med att gå till Myrorna på Adolf Fredriks kyrkogata. Förväntansfullt började jag leta igenom sortimentet, men då detta var första gången för mig på myrorna, så hade jag inte dirrekt öga för fynd. Vi hittade ingenting som föll oss i smaken så vi åkte vidare till Myrorna på Hornsgatan.

Myrorna på hornsgatan hade mycket fina saker, och otroligt många söta skor. Dock inga i rätt storlek. Väskutbudet var stort, men jag fick hålla mig och kom endast hem med en ursöt grön väska.

Efter myrorna bar det av till H&M där lite hårprylar inhandlades.

Jag måste dock säga att jag är lite besviken på myrorna. Jag hade förväntat mig lägre priser och ett större utbud av stövlar. Även om det var billigt var det inte lika billigt som jag trodde att det skulle vara.

Trots att priserna var under mina förväntningar är myrorna väl värt ett återbesök!

Bilder på fynden dyker troligtvis upp imorgon så håll till godo.


Dagens drömväska

Dagens absoluta drömväska - Chloé Edith leather shoulder bag.
Den kostar 995 €  på
Net-a-Porter, om man ändå hade råd med det.
Den skulle passa så perfekt till en söt vit klänning och ett par coola sandaler.

chloe väska

Vita vårfavoriter

Även om det fortfarande snöar utomhus går det ju inte att sluta drömma om våren och vårkläderna.
Nedan syns två av mina vita vårfavoriter.

Den vackra vita klänningen kommer från Chanel och har en rätt så fyrkantig silhuett, vilket förekom på väldigt många av Chanels plagg. Den fyrkantiga silhuetten kommer vi att se mer av.

Den underbara kappan kommer från Valentino och har mycket volym, stora knappar,
och är sockersöt. Även om sött inte är ledordet i min stil älskar jag den här kappan.

Förövrigt är vit en färg jag kommer att köra på i vår och sommar. Ingenting går upp mot en vit klänning mot brun hy. ååh!

chaneldressvalentinokappa

Nysningar och Mr Romance

Usch, trodde inte att man kunde nysa lika mycket som jag har gjort idag! Jag har nyst, utan att överdriva minst 25 gånger idag, det är inte normalt! Det blir alltså ingen träning för mig imorgon heller.

Dagen har spenderats i sängen med russin och programmet "Mr Romance". jag är en sucker för töntiga reality såpor så detta var helt i min smak. 12 urheta killar som tävlar om att vara så romantiska som möjligt kan inte bli fel! Lunchen bestod av fullkornspankakor som jag och min lillebror gjorde tillsammans. Och gissa vad, dom blev faktiskt goda! Snacka om team work.

Mormor

Du får aldrig skrämma mig så igen, aldrig!
 
När morfar ringde och sa att du inte kunde andas slutade jag också att andas. Jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Nu vet jag att du mår bättre och jag kan inte beskriva hur lycklig jag är över det.

Jag vet att jag har försökt att förneka att du är gammal och sjuk, och jag har lyckats rätt bra, tills igår. Döden är något som inte går att förneka, det händer alla, alla kommer vi någon gång att dö. Varför har vi så svårt att acceptera det, och varfär är vi så rädda för den?

Jag har börjat inse att man måste uppskatta det man har, innan det är för sent. Jag vet att det låter klyschigt, men det är sant. Jag är expert på att alltid vara upptagen med att hitta allt negativt i vardagen istället för hitta det positiva, men nu är det skärpning som gäller!

Det är dags att vi börjar uppskatta de saker som är viktiga i livet!

Dagens sötaste

Det här måste vara en av dom sötaste klänningarna jag någonsin sett! Klännigen kommer från H&Ms barnavdelning. Fickorna, de stora knapparna och den söta kragen gör klänningen helt underbar. Om den bara hade funnits i större storlek hade jag slagit till dirrekt.

Skulle du se något liknande säg gärna till!

klänning från hmKlänning från H&M

Krångel

Bloggen har krånglat, kommentarfunktionen krånglar och relationerna krånglar.

Är det bara jag som inte kan se kommentarerna när jag går in på bloggen?
Hjälp mig!

nej, nu är det dags för lite
Martina Haag läsning. Ingenting piggar upp lika mycket som hennes underhållande böcker.

Vårskor

Snart kommer våren. (Hoppas jag, även om det fortfarande är snö och minusgrader ute) Jag har snöat in mig på herrinspirerade skor. Tänk dessa tillsammans med ett par snygga stuprör och en söt blus.  Ohyes.



Annars faller båda dessa par från dinsko mig i smaken.



Ett slag i magen


Vad gör man när vännerna sviker? När man trodde att man föralltid skulle hålla ihop? När man är tre personer och en blir utanför, och den som är utanför är du.

 När de tror att dom kan bete sig hur dom vill mot dig, och ta dig för givet. När dom tror att de har ett så mycket coolare liv än dig och försöker göra upp planer åt dig, med din 12 åriga lillebror, jo man tackar, men jag kan faktiskt ta hand om mig själv, jag lovar. När dom ringer förväntas du lyssna på allt dom har att berätta, men när du ringer så är det inte viktigt. När du inte orkar berätta för dom hur du känner, för du orkar inte bråka, du kommer ihåg hur det blev sist. När dom gör upp planer, med varandra, utan dig, berättar om planerna men bjuder inte med dig. När dom klagar på människor som inte bjuder med alla. När dom gör desamma mot dig, märker dom det inte.

Jo tack, jag vet hur det känns. Det är inte första gången, förmodligen inte sista heller. Men varför säger jag inget? Varför frågar jag inte? Jag vet inte. Det är väl inte min stil. Men borde jag kanske fråga? Om dom inte vill ha mig med blir det väl bäst såhär.

Jag duger ibland, men det kanske är bäst att nöja sig med det.


ny blogg, nya möjligheter.

Nu har jag startat om på nytt med bloggandet. Jag kände att jag behövde någonstans att skriva av mig och eftersom jag spenderar så mycket tid vid datorn så varför inte en blogg? Och när jag ändå håller på kan jag ju dela med mig av mina egna  upplevelser, kännslor osv, eller hur?


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!